Dziś cukier jest tak naprawdę we wszystkim? Dietetyk radzi jak wystrzegać się 'ukrytego cukru'
14.07.2015
14:42
- Podziel się
- Tweetnij
- Polub Kobieta Gazeta.pl na Facebooku
Dietetyk Agata Białek w studiu 'Dzień Dobry TVN' przyznała, że konsumenci bardzo często nie są świadomi w jakich produktach występuje cukier i gdzie znajdują się jego największe ilości. Dietetyk wymieniła także, co należy jeść, żeby utrzymywać stały poziom cukru, który zapobiega napadom głodu.
- Podziel się
- Tweetnij
- Polub Kobieta Gazeta.pl na Facebooku
-
Odmładzające fryzury dla 50-latek. Oto modne propozycje na rok 2020
-
Beżowy blond - hit wśród modnych kolorów włosów. Jak wygląda i komu pasuje?
-
Nike wprowadza stroje kąpielowe dla muzułmanek. Kostiumy wzbudzają jednak pewne kontrowersje
-
Najinteligentniejsze znaki zodiaku. Które znaki charakteryzują się wrodzoną inteligencją?
-
Modne fryzury damskie 2020 krótkie. Stylowe cięcia dla kobiet w każdym wieku
- Prezenty pod choinkę handmade. Ciekawe pomysły na własnoręcznie wykonane upominki
- Prezenty pod choinkę dla niego. Podpowiadamy, co kupić ukochanemu na Święta
- Maseczki bąbelkowe na twarz - czym są i jak działają?
- Sylwester w górach, nad morzem czy na mazurach? Pomysły na wyjątkowe zakończenie roku
- Jak się pozbyć zaskórników? 3 niezawodne sposoby