Dziś cukier jest tak naprawdę we wszystkim? Dietetyk radzi jak wystrzegać się 'ukrytego cukru'

Dzień Dobry TVN/x-news
14.07.2015 14:42
Dietetyk Agata Białek w studiu 'Dzień Dobry TVN' przyznała, że konsumenci bardzo często nie są świadomi w jakich produktach występuje cukier i gdzie znajdują się jego największe ilości. Dietetyk wymieniła także, co należy jeść, żeby utrzymywać stały poziom cukru, który zapobiega napadom głodu.
Więcej o:
Komentarze (3)
Zaloguj się lub komentuj jako gość
  • 0

    ja sie wystrzegam cukru, babcie sie nie mylily mowiac, ze to biala smierc. Uzywam stewii Natusweet i bardzo sobie chwale

  • ania8-1

    0

    najlepszy jest cukier naturalnie występujący, a jak nie to jest mnóstwo rodzajów słodzenia alternatywnego, stewia, cukier brzozowy inne. polecam gorąco takie słodzenie. szukałam, sprawdzałam i znalazłam - duży wybór tego typu produktów ma bio-kraina.pl

  • waniliowa_opcja

    0

    Dzięki aplikacji Tabele Dietetyczne z Google Play dowiesz się, w jakich produktach jest cukier, konserwany i czego lepiej unikać na diecie :)

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX