Komosa ryżowa, czyli Quinoa. Co warto o niej wiedzieć?

Redakcja
15.12.2015 16:04
Powinna stać się obowiązkowym składnikiem diety. Jesteś ciekaw dlaczego?
Więcej o:
Komentarze (8)
Zaloguj się lub komentuj jako gość
  • lukamipisze

    Oceniono 8 razy 8

    Dzwiek do tego filmiku to wrzuciliscie tak randomowo, co było pod ręką czy stoi za tym jakiś szerszy zamysł?

  • jacek.boczkowski

    Oceniono 4 razy 4

    Ja polecam czerwoną fasolę. Ma także białko, błonnik i witaminy i jest do tego smaczna i tania.

  • b3s3

    0

    co to kurde za trzaski...

  • jluc

    Oceniono 2 razy 0

    a wiecie, ze zawiera cjanek! szczególnie ta popularna w Polsce

  • ania8-1

    0

    znam, jadam, polecam :) najlepiej ekologiczną, można taką dostać na bio-kraina.pl

  • magwol2

    Oceniono 4 razy 0

    Komosa śmierdzi i zostawia dziwny gorzkawy posmak.
    Musiałaby leczyć raka, żebym to zjadła.

    ps. Tak, wiem że trzeba wymyć. Umiem wymyć ryz na sushi a komosy mi się nie udało.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX