orzechy makadamia

  • Olej makadamia - jakie ma właściwości i do czego służy?

    Olej makadamia - jakie ma właściwości i do czego służy?

    Olej makadamia, z uwagi na to, iż jest niezwykle lekki i łatwo absorbowany przez skórę, zyskał sobie miano znikającego olejku. Pozyskiwany z orzechów, charakteryzuje się bogatymi właściwościami prozdrowotnymi. Znajduje zastosowanie zarówno w przemyśle spożywczym, jak i kosmetycznym.

    KatK