Monika Richardson zszokowała fanów. Nie rozpoznają jej w nowej fryzurze. "Dałaś do pieca"

Monika Richardson od lat była wierna jednej fryzurze: blond włosom do ramion. Na sam koniec wakacji prezenterka zdecydowała się na odważną metamorfozę. Nie tylko mocno skróciła pasma, lecz także przefarbowała je na nietypowy kolor.

Więcej podobnych treści znajdziesz na Gazeta.pl

Monika Richardson długo była związana z TVP2, gdzie prowadziła takie programy jak "Europa da się lubić", "Orzeł czy reszta?" oraz "Pytanie na śniadanie". W latach 2006-2008 była redaktorką naczelną miesięcznika "Zwierciadło". W 2021 roku otworzyła szkołę językową Richardson School. Od początku kariery mogliśmy oglądać ją jako blondynkę. Teraz przyszedł czas na zmiany.

Zobacz wideo Monika Richardson wróciła do nazwiska pierwszego męża. Jego reakcja? WOW

Metamorfoza Moniki Richardson. Wybrała najmodniejsze cięcie

Na Instagramie Moniki pojawił się filmik z metamorfozy u fryzjera. Gdy wchodziła do salonu, miała włosy do ramion w kolorze ciemnego blondu. Gdy z niego wychodzi, ma krótko obcięte fioletowe włosy. Gwiazda zdecydowała się na pixie cut, czyli krótko ostrzyżone z tyłu i po bokach włosy z minimalnie dłuższym przodem. To cięcie już od jakiegoś czasu utrzymuje się w trendach i jest uważane za jedno z najpopularniejszych, jeśli chodzi o krótkie fryzury.

 

Pixie cut i fioletowe włosy. Jak zareagowali internauci?

Nagranie z przemiany Richardson szybko stało się obiektem gorących dyskusji. Pod filmikiem pojawiło się mnóstwo komentarzy. Wiele osób jest pod wrażeniem metamorfozy, gratuluje dziennikarce odwagi i chwali, że takie cięcie dodało jej pazura i charakteru. Fani zwrócili też uwagę na fakt, że nowa fryzura świetnie współgra ze stylizacją Moniki, która na wizytę w salonie wybrała spódnicę w mocnym, różowym kolorze. Inni z kolei uważają, że takie cięcie i kolor postarzyły Monikę i że lepiej było jej w blondzie.

Ale petarda! Mega!
Genialna metamorfoza!
Ogień. Cudnie, 20 lat młodsza.
Dałaś do pieca, Monia! Odlot.
Postarzała panią ta fryzura.
Więcej o: