W swojej nowej ofercie Shell stawia na najwyższą jakość składników, z jakich powstają
dostępne na stacjach posiłki i przekąski. Nowością są udoskonalone receptury oraz rozszerzony koncept „Jesz co chcesz”, a w nim: kanapki, bagietki, zapiekanki i sałatki starannie przygotowane na miejscu z indywidualnie dobranych składników. Dzięki temu klienci Shell mają możliwość większej personalizacji zamówień. Rozszerzony koncept „Jesz co chcesz” jest dostępny na 70 stacjach, do końca roku pojawi się łącznie na 120 stacjach w całej Polsce.
Poza produktami z oferty standardowej na wybranych stacjach czekają świeżo wyciskane
soki, tortille, kruche ciastka oraz kremowe i lekkie jogurty, jak również zupy oraz dania
lunchowe. W ofercie pojawiły się nowości, m.in.: słupki warzywne z hummusem, kanapka
trójkątna z łososiem, tortilla burrito czy burger.
Łącznie na 190 stacjach klienci Shell mogą napić się kawy Costa Coffee, a w ponad 80
punktach dostępne są napoje kawowe z mieszkanki kawy deli by Shell, która jest
serwowana w eleganckich porcelanowych filiżankach.
Dodatkowo na stacji MOP Chojny (trasa S8 w kierunku Warszawy) Shell testuje projekt
bistro (format Quick Service Restaurant). Do końca roku firma planuje otworzyć kolejne
takie punkty, gdzie klienci znajdą pełną ofertę śniadaniową i obiadową, np. jajecznicę,
pierogi, kotlety schabowe czy żurek.
Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient czuł się na naszych stacjach jak gość.
Dbamy o to, aby podróżni mogli nie tylko zatankować wysokiej jakości paliwo z
technologią Dynaflex czy odpocząć w komfortowych warunkach, ale też napić się
aromatycznej kawy i zjeść świeżo przygotowany posiłek. Stale rozwijamy ofertę dla
naszych gości i konsekwentnie wsłuchujemy się w ich opinie. Efektem tego jest
odświeżony brand gastronomiczny o nazwie deli by Shell – mówi Tomasz Krysiak,
Category Manager w Shell Polska.