Żegnaj, rose gold! Największy koloryzacyjny hit lata to iced caramel latte

Wygląda na to, że jeszcze do niedawna królujący kolor rose gold powoli odchodzi w zapomnienie. Wszystko za sprawą koloryzacji zwanej iced caramel latte, która od kilku dni podbija Instagram...

Iced caramel latte hairIced caramel latte hair fot. pinterest.com, modernsaloncom

Jeśli zamawiałaś kiedyś podobną kawę w jednej z sieciowych kawiarni, z pewnością wiesz, o czym mowa! nie ma nic bardziej orzeźwiającego niż mrożona kawa z karmelem. Teraz ciepły efekt ze szklanki możesz uzyskać na swoich włosach.

ZOBACZ: Ronze Metallic - ciepła koloryzacja włosów dla szatynek, w sam raz na wakacje

Iced caramel latte to połączenie ciepłych i chłodnych tonów. Jeśli wyborazisz sobie mieszankę maślanego blondu z popiołem, wkomponowaną w brązowe odcienie - tak właśnie wygląda koloryzacja, która stała się hitem wśród wielbicielek metamorfoz. Jessica Warburton, stylistka fryzur gwiazd z Los Angeles mówi:

Ta technika balayage jest wspaniałą opcją dla tych, które nie chcą sztucznego wykończenia. Jest to technika polegająca głównie na malowaniu powierzchni i pozwala na szybki wzrost włosa bez skutków ubocznych w postaci odrostów.

Efekt  końcowy wygląda jak twój ulubiony kofeinowy napój z odrobiną mleka. My jesteśmy na TAK! Zobacz, jak koloryzacja prezentuje się na zdjęciach. prawda, że pięknie?

ZOBACZ: Fryzjerka odmówiła ogolenia nastolatki z depresją. Przez kilkanaście godzin ratowała jej włosy

Iced caramel latte hairIced caramel latte hair fot. pinterest.com, modernsaloncom

Iced caramel latte hairIced caramel latte hair fot. pinterest.com, modernsaloncom

Iced caramel latte hairIced caramel latte hair fot. pinterest.com, modernsaloncom

Iced caramel latte hairIced caramel latte hair fot. pinterest.com, modernsaloncom

Iced caramel latte hairIced caramel latte hair fot. pinterest.com, modernsaloncom

Iced caramel latte hairIced caramel latte hair fot. pinterest.com, modernsaloncom

ZOBACZ: Precz z nudą i ciemnymi włosami! Czas na Ash Brown Hair

Więcej o: