lodówka
-
Znamy sposób na szybkie i proste rozmrażanie lodówki. Ten trik przyda się każdej gospodyni
Jeżeli masz mało czasu na domowe porządki, a twoja zamrażarka już upomina się o rozmrożenie mamy dla ciebie ciekawy trik. Pomoże ci on zaoszczędzić czas i zadbać o twój sprzęt.
-
Włóż kredę do lodówki. Ten genialny trik, pozwoli ci zaoszczędzić
Kreda poza swoim oczywistym zastosowaniem, doskonale sprawdzi się także w innej roli. Sprawdź, dlaczego warto włożyć ją do lodówki. Ten trik, chociaż może wydać się absurdalny, pozwoli ci zaoszczędzić.
-
Włóż do lodówki zużytą torebkę po herbacie. Świetny i darmowy trik, który już zawsze będziesz stosować
Po zaparzeniu herbaty wyrzucasz torebkę do kosza? To błąd, choć robi tak większość z nas. Zamiast tego, włóż odsączoną torebę do lodówki. Po jednym lub dwóch dniach z pewnością zobaczysz, a właściwie poczujesz efekt. To świetny, darmowy i ekologiczny trik, który warto znać i regularnie stosować. Sprawdź, na czym polega.
-
Włóż gąbkę do lodówki. Genialny trik, który pozwoli ci zaoszczędzić
Gąbka kuchenna sprawdzi się nie tylko do mycia naczyń. Sprawdź, dlaczego warto włożyć ją do lodówki. Ten trik, chociaż może wydać się absurdalny, pozwoli ci zaoszczędzić.
-
Włóż ścierki do lodówki. Genialny trik, którego efekt cię zaskoczy
Ścierki kuchenne stosuje się głównie do wycierania różnych powierzchni. Sprawdź jednak, dlaczego warto włożyć je do lodówki. Ten trik, chociaż może brzmieć absurdalnie, pozwoli ci ograniczyć marnowanie jedzenia.
-
Włóż fusy po kawie do lodówki. Świetny i darmowy trik, który usunie brzydki zapach
Po zaparzeniu kawy wyrzucasz pozostałe fusy do kosza? Choć robi tak większość z nas, to błąd. Można je bowiem wykorzystać w dużo lepszy sposób. Zamiast tego, włóż je do lodówki. Po kilku dniach z pewnością zobaczysz, a właściwie poczujesz efekt. To świetny, darmowy i przede wszystkim przyjazny środowisku trik, który warto znać. Sprawdź, na czym polega.
-
Czy pomidory należy przechowywać w lodówce? Wiele osób popełnia błąd
Często wydaje nam się, że produkty, które przechowujemy w lodówce, dłużej zachowują swoją świeżość. Okazuje się jednak, że wiele z nich w takich warunkach traci swój smak, a nawet gnije.