przepisy kulinarne

Więcej o:

przepisy kulinarne

  • Odchudzamy przepisy kulinarne

    Oto pięć technik, których może użyć do modyfikowania swojej diety. Użyj wyobraźni i eksperymentuj w kuchni, a z pewnością znajdziesz własne patenty na to, by jadać zdrowo, mniej kalorycznie i mniej słodko. 1. Mniej tłuszczu, cukru i soli Jest możliwe pozbawienie potraw nadmiaru soli, cukry i

  • Omenaa Mensah napisała książkę!

    Każdy sposób jest dobry, żeby zaistnieć w mediach i wykorzystać popularność do poprawienia swoich finansów. Z takiego założenia musi wychodzić Omenaa Mensah, której książka "Zapiekanka, układanka, ciasteczko z bajeczką" już wkrótce trafi do księgarni. W jej napisaniu pomogła dziennikarce córeczka

  • Zmiksowane zupy - magiczny sposób na przemycenie dzieciom warzyw

    Być może są dzieci, które lubią warzywa. Ktoś podobno takie dzieci widział. Na pewno chwalą się nimi dumne matki na forach internetowych, opowiadając jak to ich pociechy pasą się w warzywnych paśnikach. Wszyscy jednak doskonale wiemy, że matki na forach internetowych oraz na placach zabaw

  • Paluszki Surimi - dietetyczny i uniwersalny dodatek do potraw

    Paluszki surimi - co to właściwie jest? Paluszki surimi - samodzielna przekąska lub składnik sałatek, past oraz dań na ciepło. Przywędrowały do Europy z krajów azjatyckich. Zwyczajowo nazywane są paluszkami krabowymi, ale tak naprawdę nie są zrobione z tych cenionych owoców morza. Powszechnie

  • Ranking rzeczy, które jesz i podjadasz w pracy

    Takie mogę jeść codziennie /fot. Magda Acer Statystycznie spędzamy osiem godzin w pracy. Dla jednych to ciężka orka i regularne ocieranie potu z czoła, dla innych lekkie bimbanie w okolicach biurka. Nieważne czy do pracy używasz bardziej muskułów, czy wytrzeszczasz oczy wpatrując się w tabelki w

  • O właściwościach odżywczych i smakowych karczochów

    Karczochy - co to właściwie jest? Karczochy, czyli Cynara scolymus są warzywami, które należą do najstarszych roślin, uprawnych na Ziemi. Znano je i lubiano już w czasach starożytnych. Sięgali po nie zarówno Grecy, jak i Rzymianie, głównie z uwagi na ich korzystny wpływ na organizm człowieka.